Menu


 

Stjerneskud a la Kajkanten

Lækkert frokost-stjerneskud med frisk fisk. 

Vi har valgt at lave vores egen fortolkning af det klassiske stjerneskud. Vores stjerneskud er derfor lavet på en bund af salatbade, hertil en dampet og en stegt fisk, rejer, laks, dressing og forskelligartet pynt. Brødet er tilbehør i form af en lille lækker bolle fra Havnebageren. 
 

Fiskeburger

Hjemmelavde fiskedeller

Hjemmelavde fiskedeller med Hildings hjemmerørte remoulade. 

Faster Kisser og kromutter Helle står dagligt og laver de skønneste fiskedeller. De er derfor lavet med kærlighed og det kan smages. De smager formidabelt med rugbrød til, men kan også fåes med pomfritter. 

Fiskefilet med pomfritter eller rugbrød

Fiskefilet med pomfritter eller rugbrød.

Det smager skønt med en frisk fiskefilet, der lige har været et hurtigt dyp i frituren. Kan nydes med pomfritter eller rugbrød. 

Kajkantens Solbærsild

Silden har været en vigtig del af dansk kultur i mange år og er en rigtig lækker spise. Vores solbærsild er ydermere rigtig flot med de fineste lilla nuancer fra solbærlagen.

Silden er gået på ferie - vi håber den vender tilbage i 2025 

Laksesalat

Lækker og meget populær laksesalat med limesaft, dild og rødløg er en forfriskende sommerspise. Serveres med rugbrød til. 

Varmrøget laks med rygeostecreme

* Med forbehold for at vi på dagen kan lave ændringer i menuen og retterne, da friske ingredienser fx kan være udsolgt.